Industrie

KLiiN - Industrie
KLiiN - Industrie
KLiiN - Industrie

Industriële reiniging kan worden onderverdeeld in twee categorieën:

  • “Grove” industrie: “grof” vuil

Veel industrieën vereisen grove reinigingswerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de staal-, cement- en mijnindustrie. Als enige fabrikant van een efficiënt reinigingssysteem dat, dankzij hun gepatenteerd mechanisch veegsysteem werkt zonder water, reikt Dulevo deze industrieën de hand.

 

  • “Lichte” industrie: “licht” vuil

De term verwijst naar alle industrieën, welke nood hebben aan het reinigen en verzamelen van klein en licht afval, zoals bijvoorbeeld de logistieke-, voeding-, textiel- en papiersector.

De Dulevo vegers zijn geschikt voor alle situaties, waar een snelle en doeltreffende reiniging een noodzaak is.

Dulevo 5000 Veloce

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 Veloce veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 Veloce aan al uw eisen tegemoet.

Dulevo 5000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 5000

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 aan al uw eisen tegemoet.

Dulevo 90

Deze veegmachine is o.a. ontworpen met het oog op comfort, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. Standaard is de veegmachine voorzien van stuurbekrachtiging en ergonomisch geplaatst bedieningspaneel. De veegmachine heeft een loshoogte van 1,35 meter waardoor er vrijwel overal gestort kan worden. De veegmachine is voorzien van het gepatenteerde S.B.S. en houdt in dat de borsteldruk constant wordt gehouden: dus continu een optimaal veegresultaat.

Dulevo B75

Pure kracht – zeer compact

Voor omgevingen waar een duwversie net te klein is komt de Dulevo 75 om de hoek kijken. Deze veegmachine heeft een veegpad met één zijborstel van 95 cm en is geschikt voor de kleinere/smallere ruimtes, maar kan uiteraard ook gebruikt worden op grotere terreinen.

Dulevo 74

De nieuwe industriële veegmachine Dulevo 74 is een compacte machine, maar heeft alle technologie van de grotere vegers aan boord, die worden gebruikt in de zware industrie. De machine is beschikbaar in twee uitvoeringen: motor aangedreven op benzine, of d.m.v. batterij.

Dulevo 52

De nieuwe industriële veegmachine Dulevo 52 is een compacte machine, maar heeft alle technologie van de grotere vegers aan boord, die worden gebruikt in de zware industrie. De machine is beschikbaar in twee uitvoeringen: motor aangedreven op benzine, of d.m.v. batterij.

Dulevo 1300

Met een veegbreedte van 125 cm (één zijborstel), een grote opvangbak van 340 liter en een sterke zuigmotor is de veegmachine uitermate geschikt voor de zwaardere industrie. De machine is in staat diverse soorten vuil op te vegen, zoals zand, stof, papier en grover materiaal. De veegmachine is beschikbaar in diesel of batterij-aangedreven uitvoering. Met een draaicirkel van ongeveer 2,3 meter is de machine voor zijn formaat uiterst wendbaar en kan dus ook komen in ruimtes waar weinig bewegingsvrijheid is.

Dulevo B120

De Dulevo 120 veegmachine is ontworpen voor gebruik in alle stoffige omgevingen. Het is in staat om zowel de allerkleinste deeltjes, alsook grindkorrelig puin te vangen. De Dulevo 120 is perfect voor zware industriële toepassingen, openbare ruimtes en laad- en losplaatsen zoals magazijnen en parkeergarages, enz…

Dulevo 1100

Een veegmachine om in te zetten voor diverse klussen, van zware industrie tot het lichtere werk. De veegmachine is volledig hydraulisch aangedreven waardoor kettingen en koppelingen uitblijven. Een gepatenteerd systeem zorgt ervoor dat de hydraulisch aangedreven zijborstels omhoog worden gehaald. Het model is ook voorzien van een highdump systeem (tot 1,34 meter): hierdoor kan in de meeste containers gelost worden.

Dulevo B100

De Dulevo 100 veegmachine is ontworpen voor gebruik in alle stoffige omgevingen. Het is in staat om zowel de allerkleinste deeltjes, alsook grindkorrelig puin te vangen. De Dulevo 100 is perfect voor zware industriële toepassingen, openbare ruimtes en laad- en losplaatsen zoals magazijnen en parkeergarages.

Streetscooter WORK Box

De StreetScooter WORK is de compacte alleskunner in de StreetScooter-modellenfamilie. Met een parkeervriendelijke uitwendige lengte van 4,7 meter en 3 verschillende modellen, is de WORK de perfecte tool voor uw werk in stadscentra.

Streetscooter WORK Pickup

De StreetScooter WORK is de compacte alleskunner in de StreetScooter-modellenfamilie. Met een parkeervriendelijke uitwendige lengte van 4,7 meter en 3 verschillende modellen, is de WORK de perfecte tool voor uw werk in stadscentra.

Streetscooter WORK Pure

De StreetScooter WORK is de compacte alleskunner in de StreetScooter-modellenfamilie. Met een parkeervriendelijke uitwendige lengte van 4,7 meter en 3 verschillende modellen, is de WORK de perfecte tool voor uw werk in stadscentra.NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief