Duurzaamheid

Het mechanisch veegsysteem

Het mechanische veegsysteem

Hoe het werkt

Vuil wordt mechanisch opgevangen door zijborstels die het afval naar het midden van de machine leiden, waar het met een hoge snelheid op een verticale transportband wordt gelanceerd, door de centrale cilindrische borstel.

Puin wordt van bovenaf in de afvalcontainer geladen, waardoor de laadcapaciteit van het voertuig wordt geoptimaliseerd.

Eenmaal opgetild door de centrale cilindrische borstel, wordt stof opgezogen en vastgehouden in de afvalcontainer dankzij de in de container gecreëerde onderdruk.

Dit specifieke filtersysteem behoudt ook de fijnste deeltjes, terwijl de uitstoot van enkel propere lucht naar de omgeving wordt gegarandeerd.

Een ideaal systeem voor straatvegen

Dankzij de voordelen van het mechanische systeem, zijn de Dulevo-veegmachines ideaal voor een breed scala aan stedelijke toepassingen, zowel qua type als qua weersomstandigheden:

  • weg vegen in de zomer, met zand en stof
  • weg vegen in de herfst, met stapels van bladeren en dennennaalden
  • afvalinzameling na lokale markten
  • vegen in de winter met bijzonder koude temperaturen

Voordelen

De toepassing van dit innovatieve veegsysteem op Dulevo-veegmachines garandeert:

  • Grotere veegsnelheid in vergelijking met een zuigveegmachine
  • De inzameling van zwaar en groot afval dankzij zijborstels en de onderdruk gecreëerd in de afvalcontainer
  • Mogelijkheid om met weinig of zelfs geen water te werken
  • Mogelijkheid om op natte oppervlakken te werken

 

Het mechanisch veegsysteem

Video's  YouTube

Gerelateerde producten

Dulevo D.Zero²

100% elektrisch, 100% prestatie

De D.zero² is de allereerste 100% elektrische Dulevo straatveegmachine. Dankzij zijn innovatieve ecologische technologie, prestaties en compact formaat beantwoordt hij perfect aan de behoeften van steden en gemeenten die willen investeren in de levenskwaliteit van hun burgers.

Dulevo 5000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 6000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 6000 CNG

De enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem

Met de Dulevo 6000 CNG straatveger, heeft Dulevo zijn eigen technologische ambities overtroffen, door het ontwikkelen van de enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem, ter wereld. Zonder compromissen op het vlak van veegprestaties, heeft Dulevo een nieuwe en extreem milieuvriendelijke straatveger gecreëerd, dit met bijzondere aandacht voor de stad en zijn inwoners.

Dulevo 6000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 6000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo 5000

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 aan al uw eisen tegemoet.

Dulevo 3000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 3000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo 5000 Veloce

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 Veloce veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 Veloce aan al uw eisen tegemoet.NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief