Duurzaamheid

Waterbesparend

Waterbesparend

Dankzij het gepatenteerde mechanische veegsysteem kan een Dulevo-machine werken zonder water. Dit is belangrijk, zowel in industrieel als in economisch opzicht.

Water is een fundamentele levenskracht voor alle levende wezens op deze planeet en Dulevo produceert de enige veegmachine ter wereld die veegt zonder een enkele druppel water te verspillen. Dulevo weet het: elke druppel telt.

Besparing en efficiëntie

Werken zonder water zorgt voor een aantal voordelen en besparingen:

  • Brandstofbesparing. Tijdens werkuren bespaart een Dulevo-veegmachine ongeveer 1,5 liter brandstof per uur
  • Water besparing. Een Dulevo-veger bespaart meer dan 1500 liter water per dienst
  • Besparingen op loskosten. Met een Dulevo-veegmachine wordt bespaard op het storten van afval, omdat 100% afdanking van droog materiaal is toegestaan.
  • Tijd besparen. Dankzij een drie keer hogere werkcapaciteit in vergelijking met andere machines, kan een Dulevo-veegmachine in gemeentelijke toepassingen tot wel 2 uur per dienst besparen.
  • Arbeidsbesparing. In tegenstelling tot andere veegmachines, is een Dulevo-veger geschikt voor het verzamelen van afval van elke omvang en gewicht, waardoor opmerkelijke arbeidsbesparingen mogelijk zijn.
  • Vegen 365 dagen per jaar gegarandeerd. Dankzij het gepatenteerde mechanische veegsysteem garandeert een Dulevo-veegmachine 365 dagen werk per jaar, zelfs als de temperatuur onder nul daalt.

 

Gerelateerde producten

Dulevo 5000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 6000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 6000 CNG

De enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem

Met de Dulevo 6000 CNG straatveger, heeft Dulevo zijn eigen technologische ambities overtroffen, door het ontwikkelen van de enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem, ter wereld. Zonder compromissen op het vlak van veegprestaties, heeft Dulevo een nieuwe en extreem milieuvriendelijke straatveger gecreëerd, dit met bijzondere aandacht voor de stad en zijn inwoners.

Dulevo 6000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 6000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo 5000

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 aan al uw eisen tegemoet.

Dulevo 3000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 3000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo 5000 Veloce

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 Veloce veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 Veloce aan al uw eisen tegemoet.NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief