Duurzaamheid

Lage milieu-impact

Motoren met een lage milieu-impact

Zero-emissie veegmachines

Dankzij de prestigieuze samenwerking met de GORE® Group en intensief onderzoek, is Dulevo trots om een assortiment van totale filtering en ‘zero emissie’ straatvegers te presenteren.

Veertig jaar geleden, toen Dulevo zijn eerste stappen zette in de wereld van weg- en industriële reiniging, was het centrale idee om een ​​veegmachine te ontwikkelen met innovatieve kenmerken en technologieën, onvergelijkbaar met andere soorten veegmachines die op de markt aanwezig zijn. Dit is hoe het door Dulevo gepatenteerde mechanische filtersysteem werd geboren.

CNG veegmachines

Geavanceerde research ontwikkeld door Dulevo door de jaren heen, evenals een belangrijke samenwerking met onafhankelijke onderzoeksinstellingen, hebben ertoe geleid dat het bedrijf de enige ter wereld is met een gecertificeerd PM10 deeltjesfilteringsniveau van meer dan 99,9%.

Zonder op zijn lauweren te rusten, ging Dulevo verder met het overstijgen van zijn eigen technologische ambitie, en ontwikkelde hij een met methaan aangedreven mechanische veegmachine.

Zonder afbreuk te doen aan de ingrijpende prestaties slaagde Dulevo erin een nieuwe veegmachine te creëren, geïnspireerd door het respect van het bedrijf voor het milieu, de stad en zijn burgers.

Belangrijke projecteigenschappen:

  • Het gebruik van aardgas vermindert de uitstoot drastisch
  • De meest geavanceerde technologieën zijn gebruikt om ervoor te zorgen dat de installatie absoluut zonder gevaar is

De 6000 CNG en 6000 HYDRO CNG-veegmachines garanderen: minimaal geluidsniveaugeen uitstoot van deeltjes in de atmosfeer en geen vervuilende bijproducten door de verbranding van diesel of benzine.

De EURO6-motor: een nieuwe norm voor emissiereductie

Veel Dulevo-veegmachines kunnen worden uitgerust met een Euro 6-motor.

Het uitlaatgas nabehandelingssysteem HI-eSCR dat is gemonteerd in Euro 6-motoren, maakt gebruik van schone lucht om de verbrandingsefficiëntie te maximaliseren en de productie van vervuilende deeltjes te minimaliseren. 
Uitlaatgassen worden tijdens dit proces niet gerecycleerd om het dieselverbruik te verminderen en de prestaties te verbeteren.

De HI-eSCR maakt gebruik van een katalysator die chemisch reageert met een water-ureumoplossing (AdBlue) en NOx-emissies omzet in stikstof en waterdamp.

Bovendien zijn de motoren ook uitgerust met een elektronisch geregeld uitlaatventiel, dat ervoor zorgt dat aan de Euro 6-emissievoorschriften wordt voldaan.

Dit Euro 6-nabehandelingssysteem verbetert het verbruik, vermindert de complexiteit van de installatie en houdt de onderhoudsvereisten voor voertuigen ongewijzigd.

 

Gerelateerde producten

Dulevo D.Zero²

100% elektrisch, 100% prestatie

De D.zero² is de allereerste 100% elektrische Dulevo straatveegmachine. Dankzij zijn innovatieve ecologische technologie, prestaties en compact formaat beantwoordt hij perfect aan de behoeften van steden en gemeenten die willen investeren in de levenskwaliteit van hun burgers.

Dulevo 5000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 6000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 6000 CNG

De enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem

Met de Dulevo 6000 CNG straatveger, heeft Dulevo zijn eigen technologische ambities overtroffen, door het ontwikkelen van de enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem, ter wereld. Zonder compromissen op het vlak van veegprestaties, heeft Dulevo een nieuwe en extreem milieuvriendelijke straatveger gecreëerd, dit met bijzondere aandacht voor de stad en zijn inwoners.

Dulevo 6000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 6000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo 3000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 3000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo 2000

De Dulevo 2000 straatveger met zuigsysteem is, ondanks zijn compactheid, een machine met opmerkelijke prestaties en capaciteiten. Hij is uiterst gemakkelijk in gebruik, zeer snel en is de ideale oplossing voor het vegen van overbevolkte en moeilijk toegankelijke gebieden: fietspaden, voetpaden, parkeerterreinen, enz.

Dulevo 5000 Veloce

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 Veloce veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 Veloce aan al uw eisen tegemoet.NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief