Duurzaamheid

Hoog-efficiënte filtratie

Fijne deeltjescontrole in Dulevo-vegers

Tijdens de mechanische verzamelfase worden deeltjes die worden opgetild door de centrale borstel naar achteren gedrukt en vastgehouden door de drukverlaging die in de container wordt veroorzaakt door twee zuigventilatoren.

De luchtstroom van deze ventilatoren zijn voldoende krachtig om fijne deeltjes te laten stijgen, zonder de filters te blokkeren. Het resultaat is een systeem dat in staat is alle fijne en ultrafijne deeltjes weg te werken, evenals licht afval zoals bladeren, papieren en plastic zakken.

Dit specifieke filtersysteem garandeert uitstoot van alleen schone lucht naar de omgeving.

Dulevo & GORE: samen om het milieu te beschermen

Groei, in harmonie met het grondgebied en beperking van de milieu-impact: dit is de missie die voortdurende verbeteringen aan productieactiviteiten bewerkstelligt. Constant onderzoek naar steeds meer innovatieve oplossingen en een voortdurende drang naar verbetering, gekoppeld aan onverzadigbare nieuwsgierigheid: dit zijn de hoekstenen van de samenwerking van Dulevo en de GORE® Group. Beide bedrijven zijn zich bewust van hun gemeenschappelijke doel: bescherming van het milieu.

Door samen te werken met de GORE® Group heeft Dulevo International zijn fijnpartikelfiltersysteem opnieuw verbeterd
Het gepatenteerde mechanische filtersysteem van Dulevo, bekend om fijne en ultrafijne deeltjes te filteren, is de enige die de totale eliminatie van PM10-deeltjes garandeert, dankzij de toepassing van GORE®-filters.

Na jaren van intensief onderzoek, kan echt worden gezegd dat de samenwerking van beide technologieën een revolutie teweeg heeft gebracht betreffende de filtering van fijne deeltjes, waardoor er een nieuwe norm voor de industriële en stedelijke schoonmaaksector is ontstaan.

The GORE Group: geschiedenis, eigenschappen en kenmerken

Toen Roy Plunkett in 1938 Polytetrafluoroethylene (PTFE) ontdekte, had hij geen idee van de mate waarin het de wereld om hem heen radicaal zou veranderen.

Op een dag opende hij een nieuwe container met tetrafluorethyleengas en er kwam niets uit. Hij woog het om te zien of het vol was. Hij sneed de container open in twee en vond een wit poeder in plaats van gas.

Dit poeder was PTFE, een polymeer van tetrafluorethyleen . Vanaf het moment van zijn ontdekking, wordt PTFE gebruikt in een groot aantal toepassingen: chemie , farmacie , IT , elektronica , geneeskunde , om er maar een paar te noemen.

Het GORE-filter toegepast op uw Dulevo-veegmachine

Dulevo heeft meer dan 30 jaar ervaring in industrieel en stedelijk vegen en heeft een uitgebreid getest fijnstoffiltersysteem van bewezen kwaliteit ontwikkeld. Samenwerking met GORE® heeft het prestige en de kwaliteit verder versterkt.

De toepassing van dit innovatieve type filter (beschikbaar in alle industriële en straatvegermodellen, van model 1100 tot model 5000) garandeert:

  • minimaal filteronderhoud . Het filteroppervlak is volledig ondoordringbaar voor fijne deeltjes en is daarom zelfreinigend, zelfs zonder onderhoud
  • Totale filtering van PM10 fijne deeltjes. De Dulevo-technologie heeft de toch al uitzonderlijke prestaties van het traditionele systeem geperfectioneerd, met de toepassing van GORE®-filters, waardoor PM10-, PM5-, PM2.5- en PM1-filterstandaarden voor deeltjes worden bereikt
  • kwaliteitsfiltering die blijft voortduren. PTFE zorgt ervoor dat de filterkwaliteiten van de machine in de loop van de tijd ongewijzigd blijven, zodat deeltjes altijd buiten het membraan blijven, waardoor zelfs gedeeltelijke blokkering wordt voorkomen
  • verbeterde reinigingskwaliteit . Dankzij een 35% toename van de luchtstroom van de machine, is er een betere aanzuiging van fijne deeltjes en licht afval
  • totale weerstand tegen externe middelen. De perfecte werking van uw Dulevo-veegmachine wordt nooit meer aangetast door water, olie, plantaardige en dierlijke vetten of chemische middelen, zelfs in de meest extreme omgevingen
  • een lange levensduur van de filter met een onbeperkte garantie van 5 jaar. Zelfs als ze worden gebruikt in extreem stoffige omgevingen, krijgen GORE®-filters onbeperkte 5 jaar garantie

Het gepatenteerde mechanische systeem dat wordt gebruikt op Dulevo-veegmachines, is geperfectioneerd dankzij de exclusieve toepassing van Gore®-filters , en werd de enige die PM10 fijne deeltjes volledig kon elimineren in stedelijke en industriële omgevingen.

Gerelateerde producten

Dulevo D.Zero²

100% elektrisch, 100% prestatie

De D.zero² is de allereerste 100% elektrische Dulevo straatveegmachine. Dankzij zijn innovatieve ecologische technologie, prestaties en compact formaat beantwoordt hij perfect aan de behoeften van steden en gemeenten die willen investeren in de levenskwaliteit van hun burgers.

Dulevo 5000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 6000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 6000 CNG

De enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem

Met de Dulevo 6000 CNG straatveger, heeft Dulevo zijn eigen technologische ambities overtroffen, door het ontwikkelen van de enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem, ter wereld. Zonder compromissen op het vlak van veegprestaties, heeft Dulevo een nieuwe en extreem milieuvriendelijke straatveger gecreëerd, dit met bijzondere aandacht voor de stad en zijn inwoners.

Dulevo 6000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 6000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo 5000

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 aan al uw eisen tegemoet.

Dulevo 3000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 3000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo B120

De Dulevo 120 veegmachine is ontworpen voor gebruik in alle stoffige omgevingen. Het is in staat om zowel de allerkleinste deeltjes, alsook grindkorrelig puin te vangen. De Dulevo 120 is perfect voor zware industriële toepassingen, openbare ruimtes en laad- en losplaatsen zoals magazijnen en parkeergarages, enz…

Dulevo B100

De Dulevo 100 veegmachine is ontworpen voor gebruik in alle stoffige omgevingen. Het is in staat om zowel de allerkleinste deeltjes, alsook grindkorrelig puin te vangen. De Dulevo 100 is perfect voor zware industriële toepassingen, openbare ruimtes en laad- en losplaatsen zoals magazijnen en parkeergarages.

Dulevo 90

Deze veegmachine is o.a. ontworpen met het oog op comfort, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. Standaard is de veegmachine voorzien van stuurbekrachtiging en ergonomisch geplaatst bedieningspaneel. De veegmachine heeft een loshoogte van 1,35 meter waardoor er vrijwel overal gestort kan worden. De veegmachine is voorzien van het gepatenteerde S.B.S. en houdt in dat de borsteldruk constant wordt gehouden: dus continu een optimaal veegresultaat.

Dulevo 1300

Met een veegbreedte van 125 cm (één zijborstel), een grote opvangbak van 340 liter en een sterke zuigmotor is de veegmachine uitermate geschikt voor de zwaardere industrie. De machine is in staat diverse soorten vuil op te vegen, zoals zand, stof, papier en grover materiaal. De veegmachine is beschikbaar in diesel of batterij-aangedreven uitvoering. Met een draaicirkel van ongeveer 2,3 meter is de machine voor zijn formaat uiterst wendbaar en kan dus ook komen in ruimtes waar weinig bewegingsvrijheid is.

Dulevo 1100

Een veegmachine om in te zetten voor diverse klussen, van zware industrie tot het lichtere werk. De veegmachine is volledig hydraulisch aangedreven waardoor kettingen en koppelingen uitblijven. Een gepatenteerd systeem zorgt ervoor dat de hydraulisch aangedreven zijborstels omhoog worden gehaald. Het model is ook voorzien van een highdump systeem (tot 1,34 meter): hierdoor kan in de meeste containers gelost worden.

Dulevo B75

Pure kracht – zeer compact

Voor omgevingen waar een duwversie net te klein is komt de Dulevo 75 om de hoek kijken. Deze veegmachine heeft een veegpad met één zijborstel van 95 cm en is geschikt voor de kleinere/smallere ruimtes, maar kan uiteraard ook gebruikt worden op grotere terreinen.

Dulevo 74

De nieuwe industriële veegmachine Dulevo 74 is een compacte machine, maar heeft alle technologie van de grotere vegers aan boord, die worden gebruikt in de zware industrie. De machine is beschikbaar in twee uitvoeringen: motor aangedreven op benzine, of d.m.v. batterij.

Dulevo 52

De nieuwe industriële veegmachine Dulevo 52 is een compacte machine, maar heeft alle technologie van de grotere vegers aan boord, die worden gebruikt in de zware industrie. De machine is beschikbaar in twee uitvoeringen: motor aangedreven op benzine, of d.m.v. batterij.

Dulevo 5000 Veloce

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 Veloce veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 Veloce aan al uw eisen tegemoet.NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief