KLiiN - Straatvegers

Straatvegers

Om de beste reinigingsoplossing voor industriële en stedelijke toepassingen op de markt aan te bieden, heeft Dulevo een reeks straatvegers ontworpen die opvallen door hun wendbaarheid, compactheid en snelheid.

De Dulevo-straatvegers, die zorgen voor een uitstekende reiniging van alle buitenruimtes, combineren vakkundig hoge reinigingsefficiëntie met minimale milieu-impact in termen van zowel stof- als CO2-emissieniveaus.

Dulevo D.Zero²

100% elektrisch, 100% prestatie

De D.zero² is de allereerste 100% elektrische Dulevo straatveegmachine. Dankzij zijn innovatieve ecologische technologie, prestaties en compact formaat beantwoordt hij perfect aan de behoeften van steden en gemeenten die willen investeren in de levenskwaliteit van hun burgers.

Dulevo 850

Een straatveger voor stadscentra en zijn omgeving

De Dulevo 850 straatveger met zuigsysteem, is ontworpen voor het hart van de stad en zijn omgeving en combineert opmerkelijke veegprestaties met uitstekende wendbaarheid.

Dulevo 6000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 6000 CNG

De enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem

Met de Dulevo 6000 CNG straatveger, heeft Dulevo zijn eigen technologische ambities overtroffen, door het ontwikkelen van de enige straatveger op gas met mechanisch veegsysteem, ter wereld. Zonder compromissen op het vlak van veegprestaties, heeft Dulevo een nieuwe en extreem milieuvriendelijke straatveger gecreëerd, dit met bijzondere aandacht voor de stad en zijn inwoners.

Dulevo 6000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 6000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo 5000 Veloce

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 Veloce veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 Veloce aan al uw eisen tegemoet.

Dulevo 5000 Combi

Zowel een veegmachine als een wegwasser

Zowel een veegmachine als een wegwasser combineren beweegbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid en bieden een superieure veeg/was kwaliteit.

Dulevo 5000

Wendbaar, betaalbaar en betrouwbaar

De Dulevo 5000 veegmachine combineert wendbaarheid, betaalbaarheid en betrouwbaarheid met een werkelijk superieure veegkwaliteit. Als u op zoek bent naar een veegmachine die maximale productiviteit en lage onderhoudskosten garandeert, dan komt de Dulevo 5000 aan al uw eisen tegemoet.

Dulevo 3000

Ontwerp, innovatieve en duurzame structuren, effectieve oplossingen voor alle toepassingen en de exclusieve, ruime afval inzameltrechter maken de Dulevo 3000 veegmachine het perfecte gereedschap voor alle seizoenen, plaatsen en tijden, ongeacht de temperatuur, zon, regen of sneeuw.

Dulevo 2000

De Dulevo 2000 straatveger met zuigsysteem is, ondanks zijn compactheid, een machine met opmerkelijke prestaties en capaciteiten. Hij is uiterst gemakkelijk in gebruik, zeer snel en is de ideale oplossing voor het vegen van overbevolkte en moeilijk toegankelijke gebieden: fietspaden, voetpaden, parkeerterreinen, enz.

Industriële machines

KLiiN - Industriële machines

Voortdurend ernaar streven om geavanceerde oplossingen te vinden die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de markt en van eindklanten, heeft Dulevo een uitgebreid assortiment veegmodellen ontwikkeld om zowel binnen- als buitenomgevingen te reinigen.

Om ervoor te zorgen dat stof het beste wordt vrijgegeven voor het milieu, is Dulevo het enige bedrijf dat een identieke ultrafijne filtermethode gebruikt in al zijn modellen, waardoor het beperkt is tot aanpassing aan de grootte van de verschillende soorten toepassingen.

Dulevo 90 - KLiiN

Dulevo 90

Deze veegmachine is o.a. ontworpen met het oog op comfort, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. Standaard is de veegmachine voorzien van stuurbekrachtiging en ergonomisch geplaatst bedieningspaneel. De veegmachine heeft een loshoogte van 1,35 meter waardoor er vrijwel overal gestort kan worden. De veegmachine is voorzien van het gepatenteerde S.B.S. en houdt in dat de borsteldruk constant wordt gehouden: dus continu een optimaal veegresultaat.

Dulevo 75 - KLiiN

Dulevo B75

Pure kracht – zeer compact

Voor omgevingen waar een duwversie net te klein is komt de Dulevo 75 om de hoek kijken. Deze veegmachine heeft een veegpad met één zijborstel van 95 cm en is geschikt voor de kleinere/smallere ruimtes, maar kan uiteraard ook gebruikt worden op grotere terreinen.

Dulevo 74 - KLiiN

Dulevo 74

De nieuwe industriële veegmachine Dulevo 74 is een compacte machine, maar heeft alle technologie van de grotere vegers aan boord, die worden gebruikt in de zware industrie. De machine is beschikbaar in twee uitvoeringen: motor aangedreven op benzine, of d.m.v. batterij.

Dulevo 52 - KLiiN

Dulevo 52

De nieuwe industriële veegmachine Dulevo 52 is een compacte machine, maar heeft alle technologie van de grotere vegers aan boord, die worden gebruikt in de zware industrie. De machine is beschikbaar in twee uitvoeringen: motor aangedreven op benzine, of d.m.v. batterij.

Dulevo 1300 - KLiiN

Dulevo 1300

Met een veegbreedte van 125 cm (één zijborstel), een grote opvangbak van 340 liter en een sterke zuigmotor is de veegmachine uitermate geschikt voor de zwaardere industrie. De machine is in staat diverse soorten vuil op te vegen, zoals zand, stof, papier en grover materiaal. De veegmachine is beschikbaar in diesel of batterij-aangedreven uitvoering. Met een draaicirkel van ongeveer 2,3 meter is de machine voor zijn formaat uiterst wendbaar en kan dus ook komen in ruimtes waar weinig bewegingsvrijheid is.

Dulevo 120 - KLiiN

Dulevo B120

De Dulevo 120 veegmachine is ontworpen voor gebruik in alle stoffige omgevingen. Het is in staat om zowel de allerkleinste deeltjes, alsook grindkorrelig puin te vangen. De Dulevo 120 is perfect voor zware industriële toepassingen, openbare ruimtes en laad- en losplaatsen zoals magazijnen en parkeergarages, enz…

Dulevo 1100 - KLiiN

Dulevo 1100

Een veegmachine om in te zetten voor diverse klussen, van zware industrie tot het lichtere werk. De veegmachine is volledig hydraulisch aangedreven waardoor kettingen en koppelingen uitblijven. Een gepatenteerd systeem zorgt ervoor dat de hydraulisch aangedreven zijborstels omhoog worden gehaald. Het model is ook voorzien van een highdump systeem (tot 1,34 meter): hierdoor kan in de meeste containers gelost worden.

Dulevo 100 - KLiiN

Dulevo B100

De Dulevo 100 veegmachine is ontworpen voor gebruik in alle stoffige omgevingen. Het is in staat om zowel de allerkleinste deeltjes, alsook grindkorrelig puin te vangen. De Dulevo 100 is perfect voor zware industriële toepassingen, openbare ruimtes en laad- en losplaatsen zoals magazijnen en parkeergarages.

Comet CPS 36 - KLiiN

Comet CPS 36

Comet CPS 45 - KLiiN

Comet CPS 45

Comet CPS 50 - KLiiN

Comet CPS 50

Comet CRS 66 - KLiiN

Comet CRS 66

Comet CRS 75/85 BT - KLiiN

Comet CRS 75/85 BT

Comet CRS 102 - KLiiN

Comet CRS 102

Elektrische bedrijfsauto

KLiiN - Elektrische bedrijfsauto

Nieuw in ons gamma: 100% elektrische bedrijfsauto's

De StreetScooter WORK is de compacte alleskunner. Met een parkeervriendelijke uitwendige lengte van 4,7 meter en 3 verschillende modellen, is de WORK de perfecte tool voor uw werk in stadscentra.

Streetscooter WORK Box

De StreetScooter WORK is de compacte alleskunner in de StreetScooter-modellenfamilie. Met een parkeervriendelijke uitwendige lengte van 4,7 meter en 3 verschillende modellen, is de WORK de perfecte tool voor uw werk in stadscentra.

Streetscooter WORK Pickup

De StreetScooter WORK is de compacte alleskunner in de StreetScooter-modellenfamilie. Met een parkeervriendelijke uitwendige lengte van 4,7 meter en 3 verschillende modellen, is de WORK de perfecte tool voor uw werk in stadscentra.

Streetscooter WORK Pure

De StreetScooter WORK is de compacte alleskunner in de StreetScooter-modellenfamilie. Met een parkeervriendelijke uitwendige lengte van 4,7 meter en 3 verschillende modellen, is de WORK de perfecte tool voor uw werk in stadscentra.NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief