KLiiN - Straatvegers
Straatvegers

Eigenschappen

Model D.zero²
Minimaal schoonmaakspoor (mm) 1750
Maximaal schoonmaakspoor (mm) 3200
Tankinhoud wasmiddel (l) 220
Capaciteit afvalcontainer (mc) 2.1
Prestaties per uur (mq/h) 25200
Stroomvoorziening Elektrisch

De filosofie van Dulevo D.zero² is gebaseerd op vier fundamentele kenmerken, die hem uniek maken in de sector:

Geen uitstoot

Dulevo D.zero² betekent geen uitstoot van CO2, geen schadelijke gassen en geen heropname van stof in de leefomgeving. Bovendien is er een drastische vermindering van geluidsemissie, dankzij het gebruik van een elektromotor, zodat er ’s nachts kan gewerkt worden zonder de rust te verstoren.

Geen manoeuvreerproblemen

Dankzij de midden verbinding en twee semi-frames, worden zelfs de meest complexe manoeuvres eenvoudig. Dankzij zijn formaat en beweeglijkheid kan deze straatveegmachine werken in stadscentra, groene en drukke gebieden en kan hij de kleinste en smalste ruimtes perfect bereiken.

Geen limieten

De Dulevo D.zero² heeft een uitstekende autonomie: hij kan een volledige werkdag gebruikt worden, zonder bij te laden. Naast het leveren van voortreffelijke prestaties zoals de traditionele straatveegmachines, heeft de Dulevo D.zero², dankzij zijn 100% elektrische motor, extreem lage onderhoudskosten.

Geen risico’s

De voortdurende aandacht van Dulevo voor de veiligheid van de bestuurder wordt goed vertegenwoordigd door de Dulevo D.zero²: dankzij de laagspanningstechnologie is het risico op elektrocutie herleid tot nul.


Toepassingen: Gemeenten   Luchthavens   Parkings   Winkelcentra   

Dulevo D.Zero²

Video's  YouTubeNIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief