Industriële machines Dulevo

KLiiN - Industriële machines

Er voortdurend naar streven om geavanceerde oplossingen te vinden die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de markt en de klanten, heeft Dulevo een uitgebreid assortiment veegmodellen ontwikkeld om zowel binnen- als buitenomgevingen te reinigen.

Om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk heropname is van stof in het milieu, is Dulevo het enige bedrijf dat een ultrafijne filtermethode gebruikt, aanpasbaar aan al zijn modellen.

Dulevo 90

Deze veegmachine is o.a. ontworpen met het oog op comfort, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. Standaard is de veegmachine voorzien van stuurbekrachtiging en ergonomisch geplaatst bedieningspaneel. De veegmachine heeft een loshoogte van 1,35 meter waardoor er vrijwel overal gestort kan worden. De veegmachine is voorzien van het gepatenteerde S.B.S. en houdt in dat de borsteldruk constant wordt gehouden: dus continu een optimaal veegresultaat.

Dulevo B75

Pure kracht – zeer compact

Voor omgevingen waar een duwversie net te klein is komt de Dulevo 75 om de hoek kijken. Deze veegmachine heeft een veegpad met één zijborstel van 95 cm en is geschikt voor de kleinere/smallere ruimtes, maar kan uiteraard ook gebruikt worden op grotere terreinen.

Dulevo 74

De nieuwe industriële veegmachine Dulevo 74 is een compacte machine, maar heeft alle technologie van de grotere vegers aan boord, die worden gebruikt in de zware industrie. De machine is beschikbaar in twee uitvoeringen: motor aangedreven op benzine, of d.m.v. batterij.

Dulevo 52

De nieuwe industriële veegmachine Dulevo 52 is een compacte machine, maar heeft alle technologie van de grotere vegers aan boord, die worden gebruikt in de zware industrie. De machine is beschikbaar in twee uitvoeringen: motor aangedreven op benzine, of d.m.v. batterij.

Dulevo 1300

Met een veegbreedte van 125 cm (één zijborstel), een grote opvangbak van 340 liter en een sterke zuigmotor is de veegmachine uitermate geschikt voor de zwaardere industrie. De machine is in staat diverse soorten vuil op te vegen, zoals zand, stof, papier en grover materiaal. De veegmachine is beschikbaar in diesel of batterij-aangedreven uitvoering. Met een draaicirkel van ongeveer 2,3 meter is de machine voor zijn formaat uiterst wendbaar en kan dus ook komen in ruimtes waar weinig bewegingsvrijheid is.

Dulevo B120

De Dulevo 120 veegmachine is ontworpen voor gebruik in alle stoffige omgevingen. Het is in staat om zowel de allerkleinste deeltjes, alsook grindkorrelig puin te vangen. De Dulevo 120 is perfect voor zware industriële toepassingen, openbare ruimtes en laad- en losplaatsen zoals magazijnen en parkeergarages, enz…

Dulevo 1100

Een veegmachine om in te zetten voor diverse klussen, van zware industrie tot het lichtere werk. De veegmachine is volledig hydraulisch aangedreven waardoor kettingen en koppelingen uitblijven. Een gepatenteerd systeem zorgt ervoor dat de hydraulisch aangedreven zijborstels omhoog worden gehaald. Het model is ook voorzien van een highdump systeem (tot 1,34 meter): hierdoor kan in de meeste containers gelost worden.

Dulevo B100

De Dulevo 100 veegmachine is ontworpen voor gebruik in alle stoffige omgevingen. Het is in staat om zowel de allerkleinste deeltjes, alsook grindkorrelig puin te vangen. De Dulevo 100 is perfect voor zware industriële toepassingen, openbare ruimtes en laad- en losplaatsen zoals magazijnen en parkeergarages.NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze e-nieuwsbrief